Stiri Cupa României Feminin

Jefimija Karakasevic: „Consider că trebuie să ne asigurăm să ne atingem potențialul maxim la fiecare meci”

Valentin Todea

Valentin Todea
29.09.2015

Trupa galben-albastră dispută mâine, începând cu ora 14:30, la Timișoara, jocul retur din cadrul optimilor Cupei României. Înaintea acestui duel, totalbaschet.ro a stat de vorbă cu fosta jucătoare a celor de la BCM Danzio și actuala sportivă a echipei arădene, Jefimija Karakasevic.

După o victorie convingătoare acasă, consideri că veți avea parte de un meci mai greu mâine?

A fost primul meci oficial din cupă, iar mâine ele vor juca prima partidă oficială acasă și știu că vor da ce au mai bun în fața propriilor suporteri! Întotdeauna e mai dificil să joci în deplasare decât acasă.

Va fi un meci special pentru tine datorită faptului că te vei întoarce pe terenul fostei tale echipe?

Da, va fi un meci special pentru mine. Sunt foarte încântată în legătură cu acest joc!

Când crezi că Univ. Goldiș ICIM Arad își va atinge forma cea mai bună, când va juca la potențialul maxim?

Am început pregătirile acum o lună și am avut doar cinci partide până acum...așadar consider că trebuie să ne asigurăm să ne atingem potențialul maxim la fiecare meci.

Ai avut parte de multe performanțe foarte bune în sezonul trecut, meciuri încheiate în double-double în Liga Națională. Care te aștepți să fie contribuția ta în această stagiune pentru Univ. Goldiș ICIM Arad?

În acest sezon am șansa să îmi îmbunătățesc jocul în campionatul românesc, am parte de multe coechipiere de calitate, deci sunt de părere că acest sezon poate fi chiar mai bun pentru mine. Echipa mea are cele mai înalte ținte așadar cu toate trebuie să ne valorificăm calitățile în teren!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!