Stiri Cupa României Feminin

Jefimija Karakasevic continuă la FCC Baschet Arad

Jefimija Karakasevic continuă la FCC Baschet Arad

FCC Baschet Arad a anunțat faptul că Jefimija Karakasevic și-a prelungit contractul cu formația de pe malul Mureșului. Va fi al 4-lea sezon pentru sârboaică în galben-albastru, după ce a mai jucat la Arad în perioada 2015-2017, cu o întrerupere de jumătate de sezon când a fost componenta celor de la CSU Alba Iulia.

În sezonul trecut, pivotul de 1.91 metri a reușit medii statistice de 9.7 puncte, 7.7 recuperări și 1.1 pase decisive pentru echipa arădeană în 22:29 minute pe parchet în LNBF.

În Cupa României a contribuit cu 13.8 puncte, 10.8 recuperări, 1.5 assisturi și 1.7 capace în 28:11 minute și 6 meciuri adunate în competiția eliminatorie.

Jefimija a mai evoluat în campionatul românesc pentru Danzio Timișoara în sezonul 2014-2015, iar de-a lungul carierei le-a reprezentat pe Vojvodina, Partizan și Vozdovac din Serbia, Mladi Krajisnik din Bosnia, C.U.S. Chieti din Italia, Norkoping Dolphins și Lulea Basket din Suedia, iar în Ungaria a jucat pentru Vasas Akademia înaintea de revenirea la formația galben-albastră.

Karakasevic va împlini în câteva zile 31 de ani și este o prezență constantă în echipa Serbiei de baschet 3x3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!