Stiri Cupa României Feminin

Jefimija Karakasevic: "Vom juca fără presiune şi vom lupta din răsputeri"

Eduard Popa

Eduard Popa
22.03.2016

jefi_karakasevic_csu_alba_iulia

Miercuri va avea loc primul meci din finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin, dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi CSU Alba Iulia.

În ciuda faptului că pornesc cu şansa a doua, una dintre cele mai importante jucătoare ale lui Miroslav Popov, Jefimija Karakasevic, a declarat pentru totalbaschet.ro că vor juca fără presiune şi vor da totul pentru victorie:

"În primul rând trebuie să precizez că ne-am îndeplinit unul dintre obiective, acela de a ajunge în finală! Toată lumea este fericită datorită acestui lucru.

Pe de altă parte vom întâlni în finală o echipă foarte puternică. Sepsi a pierdut doar două meciuri în acest sezon şi din cauza acestui lucru ele pot fi considerate favorite.

Dar noi vom evolua fără presiune, vom lupta din răsputeri şi vom face tot posibilul să câştigăm pe teren. Faptul că am vom juca două meciuri în două zile nu ne ajută deloc, dar ne-am tot îmbunătăţit jocul în ultima perioadă şi sper ca asta să ne ajute să câştigăm", a declarat pivotul din Serbia.

Karaksevic a avut o prestaţie solidă în semifinala cu CSU Braşov, în care a reuşit medii de 7 puncte şi 14,5 recuperări şi 3,5 pase decisive.

*foto: Sorin Stanciu/facebook CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii