Stiri Cupa României Feminin

Jose Araujo a preluat banca tehnică a lui FCC Baschet UAV Arad

Jose Araujo a preluat banca tehnică a lui FCC Baschet UAV Arad

Jose Araujo a fost numit în funcția de antrenor principal la FCC Baschet UAV Arad. Portughezul în vârstă de 49 de ani revine în România după patru sezoane.

În cariera sa, Araujo a antrenat în trei țări, Portugalia, România și Germania. Ultima experianță a avut-o la în Germania la SV Halle Lions, acolo unde a stat între 2018 și 2020.

În plamaresul său de antrenor, Jose Araujo are 5 trofee majore, dintre care trei titluri naționale în Portugalia, Cupa României și Cupa Europei Centrale, toate la baschet feminin.

Jose Araujo a antrenat mai multe sezoane pe Olivais Coimbra, Lusitania Angra Patrimonio Mundial și Sport Alges Dafundo, din Portugalia, fiind și în staff-ul echipei naționale. În România tehnicianul lusitan a mai antrenat la CSM Satu Mare, echipă de care nu s-a despărțit în cele mai amiabile condiții.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!