Stiri Cupa României Feminin

Jose Araujo: "Nu suntem supraoameni. Uneori se poate câştiga, alteori nu"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.01.2014

Duș rece pentru campioana Românie la început de an. Univ. Goldiș ICIM Arad a suferit prima înfrângere din sezonul 2013-2014, cedând cu scorul 72-77, duelul cu CSU Alba Iulia din Cupa României.

Antrenorul arădencelor, portughezul Jose Araujo a declarat că cele 5 puncte diferență nu sunt un dezastru într-un meci de baschet.

“Nu putem vorbi despre dezamăgire, pentru că am luptat bine până la final. Am revenit totuşi de la minus 15. Mai avem un meci de jucat pe teren propriu. Cinci puncte nu sunt un dezastru într-un meci de baschet. E adevărat că nu am făcut cel mai bun meci al nostru în prima parte, dar apoi ne-am mai revenit. Suntem o echipă bună, dar am mai spus-o, nu suntem imbatabili, nu suntem supraoameni. Uneori se poate, alteori nu. Va depinde de noi calificarea, dar sâmbătă şi spectatorii vor avea un rol important, aşa că îi aşteptăm în număr cât mai mare la sală”, a spus Jose Araujo

Returul confruntării Arad – Alba Iulia are loc sâmbătă, 11 ianuarie, de la orele 21:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!