Stiri Cupa României Feminin

Jucătoare nouă sub panou pentru CSM Satu Mare

Jucătoare nouă sub panou pentru CSM Satu Mare

CSM Satu Mare a obținut semnătura jucătoarei Patricia Bright pentru sezonul competițional 2020-2021, a anunțat gruparea din nord-vestul țării.

Americanca de 1.93 metri evoluează pe pozițiile 4-5 și a jucat în sezonul trecut pentru Nesibe Aydin din Turcia. Acolo a înregistrat medii statistici de 22.1 puncte, 8.3 recuperări, 1.8 assist-uri, 1.5 intercepții și 2.6 capace pe meci în 18 partide din campionatul intern.

Pentru această stagiune semnase inițial cu gruparea turcă Mardin BSB, dar din cauza unor probleme contractuale a ales să-și rezilieze înțelegerea și să vină ulterior în România. Baschetbalista de 29 de ani a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipe din Franța, Puerto Rico, Anglia și Malta, în afara unor experiențe multiple din Turcia.

A câștigat campionatul și supercupa în Malta în 2014 și a terminat pe locul 1 sezonul regulat din prima ligă a Turciei în 2020, pe când juca la Nesibe Aydin.

Patricia Bright a evoluat în NCAA pentru Oregon State University între 2011 și 2013. La CSM Satu Mare va purta numărul 2 pe echipament și va debuta la echipă cu ocazia turneului LNBF din acest sfârșit de săptămână.

*Foto: Patricia Bright Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!