Stiri Cupa României Feminin

Kari LaPlante: "Mergem să jucăm din toată inima pentru fani"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.03.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad se duelează cu CSM Târgoviște pentru un loc în finala Cupei României. Derby-ul României din baschetul feminin, semifinala Final Four-ului, va avea loc luni, de la ora 20:15, în direct pe DIGI Sport 3.

Pivotul echipei arădene, Kari Laplante a vorbit pentru totalbaschet.ro despre acest turneu final.

“Noi credem că putem lua Cupa României acasă la Arad. Avem de disputat doar 2 jocuri în care va trebui să dăm tot ce putem și să fim foarte concentrate pe joc pentru a ajunge in vârf. Târgoviște a pierdut săptămâna trecută la Sf.. Gheorghe și acest lucru arată că acestea nu sunt de neînvins și că orice este posibil. În acest sezon sunt împărțite meciurile noastre cu Tragoviste, acum este 1-1 și noi sperăm ca vom avea o nouă victorie cu ei. Echipa este foarte incântată că Cupa va avea loc la Alba Iulia, deci este mai ușor pentru fanii noștri să vină și să ne sprijine în această Cupă interesantă. Vom merge acolo pe teren să jucăm din toată inima pentru fani și, dacă totul merge bine, să venim acasă cu Cupa României”

În acest sezon, LaPlante are medii pe meci de 9.1 puncte, 5.1 recuperări, 0.5 pase decisive și 9.7 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!