Stiri Cupa României Feminin

Kayla Mobley, din nou decisivă pentru victoria lui ACS KSE Târgu Secuiesc cu „U” Cluj

Kayla Mobley, din nou decisivă pentru victoria lui ACS KSE Târgu Secuiesc cu „U” Cluj

ACS KSE Târgu Secuiesc a reușit luni a 2-a victorie la rând în grupa Vest a LNBF, 60-54 acasă cu Universitatea Cluj. A fost un succes oarecum surprinzător, luând în considerare locurile celor două echipe în campionatul trecut, dar covăsnencele au avut de partea lor omogenitatea. Kayla Mobley a fost din nou de neoprit pentru ACS KSE, fiind coșghetera partidei cu 24 de puncte, la al doilea double-double. Învinsele au avut trei jucătoare cu peste zece puncte, Mariah King fiind în double-double.

Kayla Mobley a fost jucătoarea care a jucat cel mai mult în partida dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și Universitatea Cluj, 38:44 minute. A reușit al doilea său double-double în campionat din tot atâtea partide, cu 24 de puncte și 13 recuperări (1 ofensivă/12 defensive). A înscris de 8 ori din semicerc din 15 încercări (53%), 1/4 de la distanță (25%) și 5/7 de la linia de fault (71%). A mai avut 2 pase decisive, 3 greșeli personale, 8 faulturi scoase, 2 turnovers și 5 intercepții, cu +30 indice al eficienței. În două meciuri din grupa Vest are medii de 23,5 puncte, 13,5 recuperări, 3,5 assist-uri, 2 turnovers, 4,5 intercepții și 1 capac în 35:43 minute, cu 34 eficiență. La gazde Hanna Holinka Miklos și Jade Vega au secondat-o pe Mobley, marcând de două ori fiecare din spatele semicercului și terminând partida cu câte 8 puncte.

Mariah King a bifat și ea al doilea double-double în etapa a 2-a din grupa Vest, cu 12 puncte și 10 recuperări (3/7) pentru învinse. A jucat 35:26 minute și a terminat cu 5/7 la șuturile de două puncte (71%), 0/1 de afară și 2/2 la libere. A mai avut o pasă decisivă, 3 greșeli personale, un fault scos, 9 mingi pierdute și 2 intercepții, cu +13 eficiență. În cele două meciuri de până acum, King are medii de 19,5 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 7 turnovers și 4,5 intercepții în 34:47 minute, cu 23 eficiență.

Artavia Ford a urmat-o la alb-negre cu 14 puncte și 9 recuperări (3/6) în 25:12 minute. A avut 6/13 la aruncările de la semidistanță (46%) și 2/4 la libere. A mai avut 4 greșeli personale, 5 faulturi scoase, 5 turnovers și 2 intercepții, cu +11 eficiență. Tunde Kilin a fost clujeanca cu cele mai multe minute, 38:20, timp în care a înscris 14 puncte, cu 1/5 din semicerc (20%), 3/8 de la distanță (38%) și 3/6 la libere. A mai avut 2 recuperări ofensive, o greșeală personală, 5 faulturi scoase, 1 turnover și 2 intercepții, cu +5 eficiență.

Pentru cele două echipe urmează miercuri deplasări în primul meci din Cupa României. Universitatea Cluj va juca la Rapid București, iar ACS KSE Târgu Secuiesc, la Phoenix Știința Constanța. Sâmbătă vor disputa meciurile din etapa a 3-a a grupei Vest. Clujencele primesc vizita lui Sirius Târgu Mureș, iar ACS KSE Târgu Secuiesc merge la cealaltă echipă cu 4 puncte, CSM Satu Mare.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii