Stiri Cupa României Feminin

Korine Campbell, cea mai bună marcatoare din a doua zi a Cupei României

Korine Campbell, cea mai bună marcatoare din a doua zi a Cupei României

Korine Lovell Campbell este cea mai bună marcatoare din a doua zi a Cupei României. 

Sportiva din Statele Unite ale Americii a contribuit din plin la victoria lui U-Cluj asupra CS Țara Bârsei 2011 Brașov. Campbell a jucat exact 34 de minute și și-a trecut în cont 27 de puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive și 3 capace, dar și 5 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 33 de unități și unul de +22 la categoria +/-.

Dintre sportivele cu mai mult de o aruncare la coș a fost cea mai eficientă la capitolul aruncărilor de două puncte, capitol la care a încheiat partida cu un procentaj de 75% (12/16). 

Echipa antrenată de Iannis Koukos a jucat un baschet colectiv, astfel, Campbell a primit un ajutor consistent pe partea ofensivă. Alexandra Uiuiu, Andreea Maria Fleser și Rashida Timbilla au contribuit fiecare cu câte 12 puncte. 

De la echipa din Brașov s-au remarcat Ines Corda cu 18 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive și Biljana Pesovic cu 17 puncte. 

CS Universitatea Cluj mai are de disputat o partidă împotriva lui CS Phoenix Simona Halep Constanța, în timp ce Țara Bârsei se luptă pentru locul 2 în Grupa B cu FCC Arad. 

*foto: Brădeanu Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!