Stiri Cupa României Feminin

Kristen McCarthy și Brankica Hadzovic, principalele remarcate de la Univ. Goldiș ICIM Arad în meciul pierdut la Galați

Valentin Todea

Valentin Todea
05.10.2015

Formația arădeană a cedat în prima etapă pe terenul celor de la Phoenix Galați, scor 77-75, însă a avut câteva jucătoare care au ieșit în evidență prin prestațiile avute.

În acest sens, remarcăm evoluția americancei Kristen McCarthy, cea care a terminat partida cu 23 de unități în dreptul eficienței. În 32:39 minute jucate, sportiva a marcat 20 de puncte și a reușit 8 recuperări, înregistrând un procentaj de 83% (10/12) la aruncările de 2 puncte.

De asemenea, o prestație bună a avut și Brankica Hadzovic. În 36:31 minute petrecute pe teren, sârboiaca a înscris 12 puncte, reușind de asemenea 9 pase decisive și 4 recuperări. La aruncările de 2 puncte a avut un procentaj de 75% (3/4), în timp ce de la mare distanță a reușit 50% din aruncări (2/4), pentru un indice al eficienței de 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!