Stiri Cupa României Feminin

KSE Târgu Secuiesc a jucat trei meciuri în trei zile cu echipe satelit

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.11.2017

Programul foarte încurcat al Ligii 1 de baschet feminin a continuat. Multe cluburi au profitat de pauza din Liga Națională și și-au programat mai multe meciuri în eșalonul secund, oferind astfel minute câtorva  din componentele primei echipe.

ACS KSE Târgu Secuiesc a disputat de duminică până marți trei meciuri cu formații satelit. Duminică echipa lui Ljubomir Kolarevic a jucat la Arad cu FCC ICIM CSB 2. Pe site-ul federației meciul apare că s-a jucat la Târgu Secuiesc, dar, de fapt, ambele dispute dintre cele două echipe au avut loc la Arad. În meciul de duminică de la prânz s-a impus echipa din Târgu Secuiesc cu 71-70, după un coș al arădencelor anulat de la masă, pentru expirarea timpului regulamentar.

Luni a urmat deplasarea de la Timișoara pentru KSE. A fost un meci cu foarte multe ratări, câștigat de gazdele de la CS SCM 2 cu 46-42. Sfertul doi a fost cel mai slab, încheiat cu un parțial de 6-3 pentru timișorence. A fost și o fază nefericită când Debreczi a scăpat pe contraatac și, după un contact cu o adversară, s-a lovit de  panou și a avut nevoie de câteva minute bune pentru a merge înapoi la banca echipei sale.

Aceasta a privit din tribună al treilea meci în trei zile jucat de echipa sa, din nou la Arad. Atunci a fost rândul satelitului să înscrie 71 de puncte, primind doar 48. Meciul a contat pentru etapa a 8-a.

ACS KSE Târgu Secuiesc are un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri în grupa 3 și are 7 puncte, ocupând pentru moment prima poziție, cu mai multe meciuri jucate.

În acest sezon din Liga 1 meciurile sunt programate foarte disparat, disputându-se deja partide din etapa a 8-a, dar mai sunt de jucat meciuri din prima etapă.

Toate echipele de sine stătătoare avansează în faza semifinală unde vor lua și rezultatele directe din prima fază. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!