Stiri Cupa României Feminin

Ksenia Tikhonenko:"Trebuie să câștigăm Cupa din nou"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
29.03.2013

Deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște, va întâlni în semifinale pe Univ. Goldiș ICIM Arad. Final Four-ul Cupei României la baschet feminin se dispută la Alba Iulia în perioada 1-2 aprilie.

Pivotul rus din echipa târgovișteană, Ksenia Tikhonenko a declarat pentru Total Baschet că echipa sa trebuie să câștige din nou cupa după ce au făcut-o sezonul trecut.

“În ultimele meciuri noi nu am jucat bine. Am pierdut jocul cu St.Gheorghe dar acum avem timp și vom munci din greu deoarece trebuie să câștigăm cupa din nou. Îmi place atât de mult fanii din Târgoviște și le mulțumesc pentru sprijin pentru că acest lucru ajută cu adevărat echipa. Echipa din Arad este una puternică și va fi un joc interesant”ne-a declarat Tikhonenko

Derby-ul României dintre ICIM Arad  și CSM Târgoviște va avea loc luni, de la ora 20:15, în direct pe DIGI SPORT 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!