Stiri Cupa României Feminin

Larisa Toma, L'Oreal Price si Wumi, cele mai bune jucatoare de la CSU Alba Iulia în jocul din Arad

Dan Oancia

Dan Oancia
08.04.2015

Univ. Goldiș ICIM Arad și CSU Alba Iulia s-au întâlnit ieri în primul joc din finala mică a Ligii Naționale. Trupa de pe Mureș a dominat autoritar întreaga partidă și, după ce a câștigat primul sfert la 14 puncte diferență, care au rămas și la pauza mare, s-au distanțat până la final la +20, scor final 69-49.

Printre baschetbalistele remarcate de la echipa pierzătoare au fost Wumi Agunbiade, L’Oreal Price și Larisa Toma. Prima dintre ele a fost aproape de „double-double”, cu 13 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. A avut un procentaj de 33% la aruncările din interiorul semicercului (4/12), în vreme ce de la linia de libere a avut mână sigură, cinci din cinci. Din 7 încercări de la 3 puncte nu a nimerit niciuna.

L’Oreal Price a fost cea mai bună marcatoare, cu 14 puncte și șase recuperări. În cele aproape 36 de minute în care a evoluat, a avut un procentaj de 44% din interiorul semicercului, cu 4 din 9 aruncări bune, în timp ce de „afară” a avut 33% (1/3).

Larisa Toma a bifat 5 puncte și 9 recuperări. Lista marcatoarelor a fost completată de Deura, cu 10 puncte, McFarland, 3 puncte, iar Pavel și Ardelean au avut câte 2 puncte.

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!