Stiri Cupa României Feminin

LNBF. Campioana debutează cu dreptul

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
23.09.2012

93-42

28-8, 19-17, 23-9, 23-8

În ultima partidă a primei etape a noului sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, s-au întâlnit față în față, campioana României, CSM Târgoviște și ocupanta locului 12 la finele sezonului trecut, Universitatea Cluj Napoca.

Gazdele nu au dat nicio şansă adversarelor, încă din primul sfert lucrurile au fost clare și echipa din Târgoviște câștigă la o diferență clară, 93-42.

CSM Târgoviște va întâlnii etapa viitoare pe Nova Vita Târgu Mureș iar Universitatea Cluj Napoca va avea încă un duel tare, de data aceasta cu vicecampioana României, CSM Satu Mare.

Remarcate

CSM Târgoviște – Mărginean 16 puncte, Matic 15 puncte, Robbins 13 puncte

Universitatea Cluj – Ferenczi 19 puncte, Vincze 15 puncte, Frieson 4 puncte

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!