Stiri Cupa României Feminin

LNBF - Etapa IV - MVP: Stefka Miteva

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.10.2014

În opinia site-ului TotalBaschet, MVP-ul etapei cu numărul 4 din Liga Națională de Baschet Feminin este componenta formației CST BC AlexandriaStefka Miteva. Sportiva originară din Bulgaria a avut o prestație remarcabilă în meciul câștigat de echipa sa în compania vicecampioanelor de la ICIM Arad, scor final 67-54. 

Pivotul teleormănencelor a fost integralistă în disputa cu Aradul, timp în care a fost foarte aproape de a-și trece în cont un nou double-double. În cele 40 de minute jucate, Stefka a marcat 9 puncte și a recupearat nu mai puțin de 22 de mingi, 18 defensive și 4 ofensive. De asemenea, aceasta a mai contribuit la victoria de senzație a echipei cu 4 pase decisive, o intercepție și un capac, fără a avea minge pierdută, totul pentru un indice la eficiență de 28 de unități. De asemenea, bulgăroaica a terminat jocul cu procentaje de 40% (4/10) de la 2 puncte și 25% (1/4) de la linia de fault. 

După 4 meciuri jucate în LNBF, Stefka Miteva a acumulat medii de 9.8 puncte pe meci, 11.5 recuperări, 2.5 pase decisive și 17.3 la eficiență. În tot acest timp, sportiva nu a bifat niciun double-double în campionat, în schimb, în Cupa României, aceasta a reușit în amble meciuri jucate să termine cu minim 10 puncte, respectiv minim 10 recuperări.

Jucătoarele care au primit titlul de MVP din partea site-ului nostru în aces sezon:

Etapa 1: Suzana Milovanovic (ICIM Arad)

Etapa 2: Chelsey Lee (Phoenix Galați)

Etapa 3: Suzana Milovanovic (ICIM Arad)

Etapa 4: Stefka Miteva (CST BC Alexandria)

*Foto: levskibasket.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!