Stiri Cupa României Feminin

LNBF. Jucătoarea etapei I. Amanda Thompson (CSU Alba Iulia)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2012

Noua ediție a Campionatului Național de Senioare a debutat în acest weekend, iar prima etapă a adus o serie de preformanțe individuale în rândul jucătoarelor implicate în competiție. Cea mai semnificativă a fost cea reușită de Amanda Clara Thompson.

Extrema de 23 de ani legitimată la CSU Alba Iulia a terminat partida cu SCM Craiova, scor 68 – 51 pentru echipa din Ardeal, cu o linie statistică impresionantă. În 24 de minute jucate, ea a marcat 17 puncte și a recuperat 16 mingi. A înscris 8 din cele 9 aruncări din acțiune încercate, toate de două puncte, și o liberă și a terminat cu un indice de eficiență de 31.

Datorită acestor cifre, TotalBaschet.ro o declară pe Amanda Clara Thompson Jucătoare Etapei cu numărul 1 din LNBF.

De altfel, prestația lui Thompson de sâmbătă nu a ridicat multe sprâncene printre cei ce urmăresc baschetul feminin românesc. Sportiva a evoluat bine și în ambele partide din Cupa României, tot împotriva Craiovei, în care a avut medii de 15.5 puncte și 12.5 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!