Stiri Cupa României Feminin

LNBF. Misiune facilă pentru CSM Târgovişte

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

        
       

Sala Sporturilor Târgovişte

sâmbătă, 22 septembrie

Ora 19:00

Unul dintre cele mai dezechilibrate duele ale primei etape din cadrul Ligii Naţionale de Baschet feminin se va desfăşura la Sala Sporturilor din Târgovişte, acolo unde îşi dau întâlnire formaţie locală şi Universitatea Cluj-Napoca. În prima fază a Cupei României dâmboviţencele au trecut fără probleme de CSM Sportul Studenţesc, iar fetele antrenate de Florin Covaciu nu au izbutit nicio victorie în dubla de la Alexandria.

Ca şi o raportare la sezonul trecut putem menţiona faptul că ambele echipe s-au întărit, gazdele schimbând aproape tot efectivul de jucătoare pentru a putea emite pretenţii în Euroligă, în timp ce la clujence au sosit două sportive străine. În aceste condiţii numele echipei învingătoare nu se pune nicio clipă la îndoială, existând şanse doar teoretice ca "U" să reziste în faţa echipei pregătite de grecul Dikeoulakos.

Partida va avea loc sâmbătă, de la orele 19:00, şi va fi oficiată de o brigată de arbitri formată din Dragoş Nicolae şi Manu Cătălin. Comisarul delegat la acest joc este Svetlana Drăguşin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!