Stiri Cupa României Feminin

LNBF. Olimpia Brașov debutează cu o victorie în fața Rapidului

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.09.2012

80-56

20-16, 20-11, 19-18, 21-11

Echipele Olimpia Brașov și Rapid Bucureși au deschis cortina noului sezon al Ligii Naționale de baschet feminin (LNBF). Gazdele s-au impus cu scorul de 80-56, după un meci controlat de la un căpăt la altul de fetele pregătite de Dan Calancea.

Brașovencele au fost superioare la toate capitolele, având procentaj de 53% la aruncările de 2 puncte față de doar 27% ale Rapidului. La 3 puncte, lucrurile au stat mai echilibrat dar la recuperări, procentajale au fost din nou mult mai bune, echipa brașoveană reușind să acumuleze 49 de recuperări, în timp ce bucureștencele au strâns doar 22.

În etapa viitoare, Olimpia Brașov va merge la Sf. Gheorghe pentru duelul cu echipa locală, în timp ce Rapid București va primi vizita echipei CSM U Oradea.

Remarcate

Brașov – Mingo 16 puncte, 2 recuperări, 3 asisturi, Cursaru 14 puncte, 6 recuperări, 3 asisturi și Stjepanovic cu un double-double, reușind 13 puncte și  16 recuperări.

Rapid – Ene 22 puncte, 3 recuperări, Vlad 8 puncte, Ungureanu 7 puncte și Cuatu 6 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!