Stiri Cupa României Feminin

Locurile 1 şi 2 din campionat se duelează în sferturile Cupei

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
06.01.2014

Cupa României

7 ianuarie 2014

17:45

0 Fișa meciului 0

 

Marți de la 17:45 în sala de sport a Univeristatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia (şi în direct pe Digisport 2), CSU din localitate va înfrunta Univ. Goldiș ICIM Arad.

Gazdele speră să obţină un avantaj liniştitor în faţa propriilor suporteri în perspectiva meciului retur ce se va desfăşura la Arad. Va fi primul prilej de a o vedea pe parchet într-un meci oficial pe Marina Mandic, cea care a înlocuit-o pe Jovana Vukoje în formaţia din Cetatea Unirii.

De partea cealaltă, campioanele în exerciţiu vor încerca să ducă mai departe seria de victorii obţinute în deplasare împotriva ocupantei locului secund după finalul turului, cele două echipe fiind şi colege de grupă în Liga Europei Centrale. La echipa arădeană nu sunt noutăţi în lot, antrenorul Jose Araujo fiind mulţumit jucătoarele care în sesonul actual nu au cunoscut gustul înfrângerii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!