Stiri Cupa României Feminin

Manuel Rodriguez: „Am început prost. Nu s-au concentrat la ele, s-au concentrat la arbitri”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.12.2017

CSU Alba Iulia a suferit a doua înfrângere la rând în campionat. Elevele lui Manuel Rodriguez au cedat la Arad cu 59-73, după ce în etapa precedentă au pierdut acasă cu SCM Timișoara. A fost prima victorie a formației arădene în actuala ediție a Ligii Naționale. Oaspetele au condus la două lungimi în debutul partidei, dar FCC ICIM s-a aflat la conducere aproape 37 de minute, cu un avans maxim de 20 de puncte.

„Astăzi a fost o zi proastă pentru că am muncit din greu la antrenamente, cu o energie pozitivă și atmosferă bună, dar astăzi am început prost. Nu s-au concentrat la ele, s-au concentrat la arbitri, s-au concentrat la aut-uri.

Nu sunt mulțumit (n.r. de arbitraj). Este un nivel diferit la ambele coșuri. Mă uit acum la mâinile lui Jessica, cu mai multă durere, mai multe tăieturi. Arbitrii au fluierat doar faulturi în ultimele secunde. Fără aruncări libere, fără bonus în primele trei sferturi, doar în ultimul. Pentru mine cel mai important lucru este, după o agresiune la o jucătoare a mea, a primit un pumn în față, iar arbitrii au fluierat tehnic pentru mine și nu au fluierat antisportivul. Este o nebunie. Cu acest nivel este greu să joci baschet”, ne-a declarat după meci Manuel Rodriguez.

De menționat că la faza la care antrenorul spaniol a luat tehnic, căpitanul gazdelor a primit antisportiv, după ce brigada de arbitri s-a consultat. 17-22 a fost scorul la faulturi și 27-15 la libere.

„Trebuie să continuăm să muncim din greu în fiecare zi pentru că, cu respect pentru celelalte echipe, avem mai multe probleme. Este primul sezon pe care îl jucăm în Liga Națională, pentru că Alba a jucat în Liga 1 sezonul trecut. Nivelul campionatului românesc este bun. Sigur că cele mai bune jucătoare române evoluează în Europa, nu în România. Sunt 3 jucătoare americane, 2 europene, nivelul e bun”, a adăugat antrenorul lui CSU Alba Iulia.

Alb-albastrele vor sta în etapa viitoare când ar fi trebuit să joace cu retrasa Phoenix. CSU Alba Iulia a încheiat turul primei faze a sezonului regulat cu 11 puncte și un bilanț de 3 victorii și 5 înfrângeri, fiind momentan pe locul patru. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!