Stiri Cupa României Feminin

Manuel Rodriguez: „Echipa mea este pregătită să lupte de la egal la egal cu o echipă mare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.12.2017

CSU Alba Iulia primește vizita ocupantei locului secund, CSM Satu Mare. Antrenorul gazdelor, Manuel Rodriguez, își dorește victoria pentru a le oferi fanilor un cadou înainte de Crăciun. Formația din Alba Iulia s-a impus la precedentul meci acasă, 79-63 cu CSBT Alexandria. CSU este pe 5 în clasament, la trei puncte de adversara de astăzi.

„După o victorie importantă împotriva Alexandriei avem din nou o partidă dificilă împotriva unei dintre favoritele la câștigarea competiției interne. Noi trebuie să ne păstrăm același nivel și intensitate în joc și efort colectiv ca în jocul cu Alexandria, dacă vrem să avem vreo șansă la victorie sâmbătă. Deși o sa fie un meci foarte greu, cred că echipa mea este pregătită să lupte de la egal la egal cu o echipă mare. Este ultimul meci pe care îl jucăm pe propriul teren înaintea Crăciunului și dorim să să le oferim fanilor o victorie drept cadou, dar pentru asta avem nevoie și de ajutorul și suportul lor. Sunt sigur că Satu Mare are ceva de demonstrat și o să vină la Alba Iulia cu ideea de a-și reveni la forma din debutul sezonului și să demonstreze care este potențialul și calitatea echipei”, a declarat tehnicianul spaniol pentru ziarulunirea.ro.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare se joacă astăzi de la ora 18. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!