Stiri Cupa României Feminin

Manuel Rodriguez: ”Trebuie să ne concentrăm foarte bine pe noi”

Manuel Rodriguez: ”Trebuie să ne concentrăm foarte bine pe noi”

F4. Sepsi Arena găzduiește astăzi finala din Cupa României la baschet feminin dintre FCC Baschet Arad și Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida care va desemna câștigătoarea trofeului va lua startul la ora 19:30 și va putea fi urmărită live pe FRBTV YouTube.

Antrenorul formației arădene, Manuel Rodriguez, a prefațat întâlnirea din această seară pentru aradon.ro:

”Sepsi este o echipă foarte bună. Cu noua jucătoare americană, Tobin, și-au crescut nivelul sub panou. Dar suntem pregătiți de finală, este un singur joc, se joacă 5 la 5. Sigur, Sepsi joacă acasă, noi în deplasare. Trebuie să ne concentrăm foarte bine pe noi, dar văd echipa mea pregătită să se bucure și să lupte în finală.”

Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată în acest sezon în urmă cu două săptămâni, atunci când Sepsi avea câștig de cauză pe teren propriu, scor 61-50. Formația din Sfântu Gheorghe a câștigat ultimele 14 confruntări directe cu gruparea galben-albastră.

Ultima finală de cupă disputată de echipa arădeană a avut loc loc în 2014, atunci când s-a impus chiar în fața celor de la ACS Sepsi SIC, scor 67-61 în arena din Târgoviște. Pe banca trupei din Covasna se afla la acea vreme tot Zoran Mikes, în timp ce formația din vestul țării era pregătită de către Jose Araujo.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!