Stiri Cupa României Feminin

Manuel Rodriguez: „Vom încerca să profităm de puținele slăbiciuni ale adversarei”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.03.2018

Cele două formații joacă astăzi pentru calificarea în ultimul act al turneului care se dispută la Brașov. CSU Alba Iulia a întâlnit formația din Satu Mare și la precedenta partidă oficială, de la Final 8-ul Cupei României.

Acum o săptămână, sătmărencele s-au impus cu 69-59. Spre deosebire de competițiile interne, în Liga Europei Centrale echipele nu sunt obligate să folosească jucătoare autohtone. De la acel meci din cupă, echipa din Alba Iulia a adus două jucătoare, Kristina Arsenic și Georgiana Plăvițu.

Antrenorul de la CSU Alba Iulia, Manuel Rodriguez, crede că adversara de astăzi este favorită pentru că poate folosi 5 jucătoare străine în același timp pe teren. Alb-albastrele au doar 4 straniere în lot.

„După un joc bun și imaginea pozitivă lăsată în turneul Final 8 al Cupei României, când contrar înfrângerii și a problemelor de lot, am făcut o figură frumoasă, urmează o altă provocare interesantă. O să întâlnim din nou pe CSM Satu Mare, echipă care este iarăși favorită, în special pentru faptul că în CEWL nu este nevoie să folosești o româncă sau junioară. Însă vom încerca să profităm de puținele slăbiciuni ale adversarei și luptăm  pentru victorie și calificare în finală”, a declarat Manuel Rodriguez, citat de ziarulunirea.ro.

CSU Alba Iulia a câștigat competiția de două ori înainte să petreacă sezonul trecut în eșalonul secund. Sătmărencele au fost de două ori la Final 4, iar cea mai bună clasare a fost locul 3.

Partida dintre CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia se joacă astăzi, de la ora 16:30, la sala D.P. Colibași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!