Stiri Cupa României Feminin

Marcel Jones: ”Pentru acest trofeu cu toții am muncit mult, toată vara!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.09.2012

BCM U Pitești a câștigat prima ediție a SuperCupei României după ce a învins campioana CSU Ploiești cu scorul de 83-75.

MVP-ul SuperCupei a fost declarat Marcel Jones, jucătorul Piteștiului. Jones a bifat 33 minute de joc timp în care a totalizat 24 de puncte, 9 recuperări, 3 intercepții, o pasă decisivă și un capac cu 2 posesii pierdute. Acesta a terminat partida cu un coeficient de 31 la eficiență.

Sportivul a declarat că pentru obținerea acestul trofeu echipa a muncit mult toată vara.

Meciul contra Asesoftului a fost unul reușit. A fost prima ediție a SuperCupei. Am jucat bine și am câștigat. Pentru acest trofeu cu toții am muncit mult toată vara. A fost o vară lungă cu multe ore de antrenament.

Referitor la sezonul care stă să înceapă, americano-neozeelandezul este sigur de faptul că dacă vor munci mult, vor câștiga meciurile.

Avem o echipă bună, toți jucăm diferit, ne știm locul, avem un antrenor bun, trebuie doar să muncim mult pentru a câștiga meciurile.

De-a lungul carierei, Marcel Jones (27 de ani) a mai jucat în Noua Zeelandă, Siria, Bosnia, Anglia și Finlanda.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!