Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: „Cred că fetele erau cu gândul la vacanță. Le-au tratat cu superficialitate”

Marcel Urban: „Cred că fetele erau cu gândul la vacanță. Le-au tratat cu superficialitate”

FCC Baschet Arad a cedat acasă cu 62-64 în fața Universității Cluj-Napoca în etapa a 4-a a grupei Vest din LNBF. A fost un joc echilibrat, cu multe schimbări de lider, în care diferența maximă a fost de 9 puncte pentru oaspete, în debutul sfertului secund. Cele două echipe erau la egalitate înainte de joc. Președintele grupării arădene, Marcel Urban, crede că galben-albastrele credeau că vor avea un meci ușor cu clujencele, după victoria la scor din cupă cu CSM Târgoviște.

„Nu putem spune că e o surpriză pentru că Universitatea Cluj are o echipă destul de bună, spre foarte bună. Cred că fetele erau cu gândul la vacanță pentru că se întrerupe campionatul pentru echipa națională. Le-au tratat cu superficialitate, fără responsabilitate. Credeau că după victoria cu Târgoviște va fi un meci ușor cu echipa Clujului, ceea ce nu s-a întâmplat”, a spus Marcel Urban la finalul partidei.

Președintele grupării de pe Mureș speră că jucătoarele arădene vor învăța ceva din această înfrângere, în care au avut foarte multe ratări. Galben-albastrele au încheiat partida cu 22/65 la șuturile din acțiune (34%) și au ratat 11 libere din 25 (procentaj de reușită de 56%).

„A fost o înfrângere care sper să ne fie învățătură de minte, să fie o lecție, să fie o înfrângere constructivă, iar pe viitor jucătoarele noastre să fie mult mai atente și să nu mai rateze cu nonșalanță din poziții singură cu panoul, sau de la libere, sau să trateze meciul fără ambiție.

Nu putem vorbi de măsuri. E mult prea devreme pentru că știm lipsurile sau știm valoarea jucătoarelor din lotul nostru. Cu toate că ele au jucat astăzi sub valoarea lor. Nu au fost concentrate pe toată durata partidei, au avut câteva zvâcniri, când am revenit, am trecut peste ele, iar le-au permis să vină peste noi. Iar rezultatul s-a văzut și prin asta felicit echipa din Cluj pentru victoria pe care a obținut-o”, a adăugat Marcel Urban. Acesta speră că echipa sa va putea să își ia revanșa în returul de la Cluj-Napoca.

„Da, cred că atitudinea a făcut diferența pentru că ele erau cu capul în nori sau cu capul, mai bine spus, în vacanță. Vom analiza și vom elimina aceste lucruri, iar pe viitor sper să ne luăm revanșa la Cluj, să vedem dacă și putem”, a adăugat președintele grupării arădene.

FCC Baschet Arad a ajuns la 2 victorii și 2 înfrângeri în grupa Vest și ocupă momentan locul 3, cu 6 puncte. Galben-albastrele sunt la două puncte de liderul CSM Satu Mare și la unul în spatele adversarului de luni seară. ACS KSE Târgu Secuiesc le urmează în clasament cu 5 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. Covăsnencele pot urca pe doi după ce vor învinge CSU Rookies Oradea în 10 noiembrie.

Campionatul se întrerupe pentru că urmează meciurile naționalei de senioare a României. Grupa Vest se reia cu jocurile din ultima etapă a turului, în 24 noiembrie. FCC Baschet Arad joacă atunci în deplasare cu ACS KSE Târgu Secuiesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!