Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: "Dacă se impun măsuri dure, le vom aplica imediat"

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)

Ciprian Petcuț (Alba Iulia)
02.04.2013

Univ. Goldiș ICIM Arad a pierdut semifinala Cupei României la baschet feminin, după ce au avut un avantaj și de 20 de puncte la jumătatea sfertului 3.

Președintele clubului din Arad, Marcel Urban, a declarat la finalul partidei următoarele:

„Extrem de curios şi şocant să pierzi la 11 puncte după ce ai condus la 20, sunt confuz şi pur şi simplu nu am explicaţii în acest moment, sunt foarte supărat. Vreau să revăd meciul şi vom analiza cu exactitate situaţia şi dacă se impun măsuri dure, le vom aplica imediat. Nu vreau să cred că o scuză sunt problemele financiare şi îmi pare foarte rău că acest scurt circuit s-a întâmplat într-un meci decisiv. Vina aparţine tuturor, dar cu siguranţă problemele le vom rezolva. Nu cred că vreo jucătoare s-a gândit la restanţe în meciul de astăzi, poate o explicaţie ar fi doar faptul că unele nu s-au antrenat la capacitate maximă, dar nu o să mai accept niciodată ca o jucătoare să lipsească de la antrenament, aşa cum din păcate s-a întâmplat în ultimele zile. Ca să clarific încă o chestiune, jucătoarele au restante doar salariile pe februarie, iar pe martie termenul de plată este 15 aprilie. Continui să cred că dacă echipa se va pregăti în parametri normali, succesul va veni de la sine. Ne rămâne campionatul, unde vom lupta până la capăt. Mâine, în finala mică cu Sepsi, va fi un meci al orgoliilor rănite, vom juca pentru medaliile de bronz ”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!