Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban: "Se vor afla faţă în faţă două echipe puternice ale baschetului feminin"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.12.2012

ICIM Arad va întâlni pe CSM Satu Mare în manșa tur din Cupa României, faza sferturilor de finală. Câștigătoarea dublei manse se va califica în final fourul competiției.

Președintele clubului arădean, Marcel Urban este încrezător în echipa sa și nu se îndoiește că fiecare jucătoare în parte are sete de revanșă după meciul din campionat.

“Marţi seară se vor afla faţă în faţă două echipe puternice ale baschetului feminin românesc, şi care cu siguranţă îşi doresc să facă pasul în semifinalele Cupei României. Avem o echipă care ştie să se mobilizeze exemplar în meciurile cu miză şi putem să ieşim învingători din aceasta dublă manşă. Am demonstrat de atâtea ori că forţa grupului este principalul nostru atu. Nu mă îndoiesc că fiecare jucătoare în parte are sete de revanşă după meciul din campionat. Le simt concentrate, cu ambiţie maximă atât individuală cât si colectivă. Avem tradiţia unui public cunoscător de baschet, şi care, mai ales în meciuri precum este cel de marţi, a ştiut să asigure un plus de moral fetelor noastre, determinant în momentele delicate. De-a lungul timpului, împreună cu acei suporteri minunaţi s-a creat un spirit şi o familie. Tradiţia ne obligă să ţinem viu acest spirit. Sunt convins că îi vom avea alături pe suporterii noştri şi marţi, şi împreună vom scrie încă o filă în cartea de aur a baschetului feminin arădean. Nu am nici o teamă că fetele ne vor oferi satisfacţia victoriei la finalul celor patru sferturi, o victorie care să ne dea încredere în returul de la Satu Mare”, a declarat Marcel Urban, preşedinte Univ Goldiş ICIM pentru sportarad.ro

Partida ICIM – Satu Mare va avea loc marți de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!