Stiri Cupa României Feminin

Mariah King și Jelena Antic, cele mai bune jucătoare ale lui CSU Alba-Iulia în victoria cu Danzio Timișoara

Eduard Popa

Eduard Popa
18.10.2015

king_antic

CSU Alba-Iulia a reușit a treia victorie consecutivă, 74-47, în compania lui Danzio Timișoara, în etapa a IV-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF).

Cea mai bună marcatore a echipei lui Miroslav Popov a fost Mariah King. Americanca a înscris 24 de puncte, alături de care a reușit 9 recuperări și 4 intercepții. Aceasta a reușit un procentaj de 58% din acțiune (11/19), grație căruia a reușit un indice de eficiență de +25. King s-a arătat fericită de această performanță și le-a mulțumit coechipierelor pentru că au ajutat-o în acest meci:

„Am intrat greu în partidă, dar am reușit să ne revenim destul de repede și cu o perioadă bună în cel de-al doilea sfert să trecem în avantaj și să nu îl mai pierdem. La pauza mare ne-am motivat foarte mult, nu am mai cedat inițiativa deloc și am obținut o victorie bună. Personal m-am simțit foarte bine în teren astăzi, am avut câteva reușite importante pentru mine și echipă, dar aș vrea să le mulțumesc coechipierelor, fără de care nu aș fi putut să am aceste realizări”, a declarat pivotul american pentru presa locală.

King are în acest sezon medii de 13,3 puncte și 5 recuperări pe meci. 

O performanță excelentă a reușit și Jelena Antic. Macedoneanca a avut un indice de eficiență de +24, grație celor 14 puncte, 11 recuperări și 8 pase decisive. De asemenea, Antic a reușit un procentaj de 50% din acțiune (6/12) și 2 intercepții. 

În această stagiune Antic are medii de 11,3 puncte, 8 recuperări și 4,5 pase decisive.

Sursa foto: facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii