Stiri Cupa României Feminin

Marija Prlja o înlocuieşte pe Britany Kirkland la SCM "U" Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.09.2012

Sâmbătă seară a debutat prima etapă a Ligii Naţionale de Baschet feminin, prilej cu care SCM "U" Craiova s-a deplasat la Alba Iulia pentru a întâlni formaţia locală, CSU. A fost a treia confruntare între cele două combatante, în mai puţin de două săptămâni, după cele două jocuri din Cupa României. Şi de această dată albaiuliencele s-au impus, cu scorul de 68-51, graţie unui joc excepţional din partea Amandei Thompson.

În ceea ce priveşte gruparea din Oltenia, Milan Nisic a operat o modificare în componenţa lotului. Este vorba de Marija Prlja, fosta conducătoare de joc a echipei BCT Alexandria în sezonul trecut, care a înlocuit-o pe Britany Kirkland. Tehnicianul sârb nu a fost mulţumit de randamentul sportivei de peste Ocean în cele două meciuri din Cupă.

Marija a debutat în primii cinci, chiar dacă ajunsese la echipă cu câteva zile în urmă, a evoluat 23 de minute timp în care a izbutit 8 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive. Sezonul trecut Marija a fost una dintre cele mai bune pasatoare din Divizia A.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Johnson
    Din ce am vazut aseara, o achizitie reusita pentru Timba ! Serios, concentrat, precis in aruncari si bun conducator de joc !

    cu 11 ani în urmă (23.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!