Stiri Cupa României Feminin

Mihai Popa continuă pe banca tehnică a lui CSM Mediaș

Mihai Popa continuă pe banca tehnică a lui CSM Mediaș

CSM Mediaș va fi pregătită de Mihai Popa și Dan Popa pentru al 4-lea sezon consecutiv.

La fel ca în stagiunea precedentă, Dan Popa va ocupa funcția de antrenor secund al echipei. Cei doi au mai lucrat împreună în ultimele 2 sezoane ale LNBM și în sezonul 2017/2018, când CSM Mediaș a evolut în Liga 1. De asemenea, cei doi au colaborat în la echipa de baschet a clubului Gaz Metan, în sezonul 2015/2016, ultimul în care clubul de pe Târnava Mare a funcționat sub această denumire.

În primul rând, ne dorim să formăm o echipă competitivă care să practice un baschet de calitate. Sper din tot sufletul să putem începe pregătirea în condiții normale. A fost o pauză lungă, nedorită de nimeni și suntem nerăbdători să intrăm în sală pentru a pregăti sezonul următor. Cred că va fi un sezon foarte disputat și același timp echilibrat. În noul format al Ligii Naționale vom întâlni forțele campionatului, deci va fi foarte greu. Sperăm să avem suporterii alături de noi cât mai repede cu putință, a declar Mihai Popa

Mihai Popa și-a început cariera de antrenor tot la Mediaș, după ce a fost cooptat în staff-ul lui Marcel Țenter în sezonul 2011/2012 la Gaz Metan.  În 2015/2016 a devenit principal la Gaz Metan, după care a făcut trecerea la postul de antrenor principal, acesta a colaborat și cu FRB din postura de antrenor asistent la Campionatul European U20 Divizia A de la Chemnitz.

În momentul anulării stagiunii 2019/2020 din cauza pandemiei de COVID-19, CSM Mediaș se afla pe locul 5 în Grupa Galbenă a LNBM cu un record de 1 victorie și 5 înfrângeri. În Cupa României medieșenii au ajuns până în faza optimilor de finală unde în ciuda victoriei de pe teren propriu, au fost eliminați de CS Dinamo Știința. 

*foto: facebook CSM Mediaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!