Stiri Cupa României Feminin

Milan Nisic: "Din păcate am greşit foarte mult pe faza ofensivă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.09.2012

SCM U Craiova a cedat, luni seară, şi cel de al doilea meci desfăşurat în compania grupării CSU Alba Iulia. Partida a contat pentru returul optimilor Cupei României şi s-a încheiat cu scorul de scor 59-42 în favoarea trupei antrenate de Tomas Bilek.

Conform comunicatului de presă emis de clubul craiovean, tehnicianul Milan Nisic s-a declarat mulţumit de jocul din defensivă a fetelor sale, însă este de părere că s-a greşit foarte mult pe faza ofensivă.

Un meci în care am evoluat bine în defensivă. Din păcate am greşit foarte mult pe faza ofensivă şi ne-a lipsit şi concentrarea în unele momente importante ale jocului. Sunt mulţumit de organizarea echipei pe faza defensivă şi de faptul că încet, încet, se crează relaţiile e joc. Sper ca sâmbătă să facem o partidă mult mai bună, în prima etapă de campionat, mai ales că deja cunoaştem, pot spune, destul de bine echipa adversă pe care o întâlnim pentru a 3-a oară în mai puţin de 2 săptămâni.

Liga Naţională de Baschet feminin debutează pe 22 septembrie, iar adversarul Craiovei este acelaşi pe care l-a întâlnit şi în Cupa României, CSU Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!