Stiri Cupa României Feminin

Miljan Medvedj: „Conducerea nu a dorit demiterea mea, astfel că demisia nu mi-a fost acceptată”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.01.2019

FCC ICIM Arad a încheiat anul 2018 cu două înfrângeri la rând pe propriul teren, 61-64 cu CSM Târgoviște și 72-82 cu Olimpia CSU Brașov. Antrenorul Miljan Medvedj s-a gândit chiar la demisie, dar aceasta nu a fost acceptată de conducerea clubului.

„După ultimele două partide în care am pierdut și, în special ultimul meci cu Brașovul (n.r. din 29 decembrie), o înfrângere grea pe teren propriu, nu am ieșit să declar ceva imediat după meci pentru că am vrut să vorbesc prima dată cu conducerea clubului. A doua zi dimineață s-a vorbit foarte mult, unde era în prim-plan depunerea demisiei mele. Conducerea nu era pentru o eventuală demitere a mea, nu a fost acceptată. Am vorbit foarte mult și despre echipa care s-a creat, dar, din bugetul avut, aceste jucătoare ni le-am permis. Am așteptat mai mult de la unele  jucătoare, dar timpul nu este pierdut, vom încerca să îmbunătățim jocul cât se poate de bine”, ne-a declarat Miljan Medvedj.

Acesta ne-a vorbit și despre schimbări în următoarea perioadă, pentru a readuce echipa pe drumul cel bun. Reamintim că formația de pe Mureș a renunțat deja la o jucătoare din cele aduse la începutul sezonului, A'Lexus Harrison, în locul ei venind Milica Deura. Clubul mai poate face maxim 5 transferuri până la finalul lunii februarie.

„Nu suntem mulțumiți de prestația a 2-3 jucătoare, chiar de la începutul campionatului, dar am tot avut încredere că o să revină în joc și o să ajute echipa... acest lucru nu s-a întâmplat! În următoarele zile vom analiza și o să avem niște schimbări la echipă, o să încercăm sa readucem echipa pe drumul cel bun. Vă doresc la mulți ani multă sănătate, fericire și iubire!”, a adăugat antrenorul debutant în postura de principal.

După cele două înfrângeri din Grupa Roșie cu celelalte pretendente la locul trei, galben-albastrele s-au îndepărtat la două puncte de CSM Târgoviște și Olimpia CSU Brașov. Arădencele au 18 puncte după 4 victorii și 8 înfrângeri. FCC ICIM Arad stă în prima etapă din acest an și va juca primul meci în 12 ianuarie, în deplasare cu Universitatea Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!