Stiri Cupa României Feminin

Miljan Medvedj: „Este foarte important că am spart gheața în deplasare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
20.12.2018

FCC ICIM Arad a reușit prima victorie în deplasare în acest sezon. Arădencele s-au impus cu 78-56 la Cluj-Napoca, pe terenul ultimei clasate din grupa valorică A, Universitatea. După un sfert de oră echilibrat, oaspetele au început să se desprindă și au condus și la 24 de puncte. Antrenorul arădencelor, Miljan Medvedj, a vorbit despre forma bună în care se aflau clujencele, care au pus multe probleme la ultimele două meciuri de acasă.

„Un meci câștigat în deplasare care o fost foarte important pentru noi pentru că până acum am fost fără victorie în deplasare. Este foarte important că am spart gheața. Înainte de meciul cu noi, echipa din Cluj a avut două meciuri foarte bune acasă, cu Târgoviște și Satu Mare. M-am așteptat să fie și cu noi. Ne-am pregătit săptămâna trecută foarte intens, cu multă concentrare la antrenamente și am reușit să câștigăm, ce e cel mai important lucru. Fetele au jucat exemplar, cu multă dorință și multă energie. Trebuie să continuăm tot așa ca să ajungem unde ne dorim anul acesta”, ne-a declarat tehnicianul arădencelor. A fost primul succes în deplasare pentru formația de pe Mureș în acest sezon, după ce pierduse în precedentele patru jocuri de afară din campionat și într-unul din cupă. Clujence au suferit a 10-a înfrângere în grupa A.

Pentru FCC ICIM Arad a debutat nou-venita Milica Deura. Fundașul a contribuit cu 13 puncte, 4 pase decisive, o recuperare și 3 intercepții în 24:41 minute, cu +16 eficiență.

„Pot să spun că și-a arătat valorea și că este un debut promițător pentru ea, după doar 4 zile în care s-a antrenat cu echipa. Sigur că încă nu e la potențialul ei maxim, dar la meciurile următoare o să vedem și asta. Avem deja primul meci sâmbătă, la ora 18, cu Târgoviște acasă, un meci foarte greu și foarte important”, a adăugat Miljan Medvedj.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CSM Târgoviște se joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 18:00 la sala Victoria. Partida contează pentru prima etapă din faza a doua a campionatului, iar cele două echipe sunt la egalitate de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!