Stiri Cupa României Feminin

Miro Bilan revine la Dinamo Sassari, după despărțirea de Prometey

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.03.2022

Miro Bilan revine la Dinamo Sassari, după despărțirea de Prometey

În acest week-end, președintele lui BC Prometey, Volodymyr Dubinskyi, a anunțat dizolvarea tuturor secțiilor sportive din cadrul clubului. Printre acestea se numără și formația de baschet masculin, ce ajunsese în Top 16 în Liga Campionilor, unde era adversara lui U-BT Cluj.

În doar două zile de la acest anunț, câțiva dintre stranierii din lotul campioanei Ucrainei au semnat deja contracte noi. Primul dintre ei a fost D’Angelo Harrison, transferat de Happy Casa Brindisi.

Zvonurile cum că Chris Dowe ar fi dorit de Brose Bamberg s-au concretizat, iar americanul a semnat cu formația germană, conform lui Nicola Lupo de la Sportando.

Miro Bilan revine și el în Italia, la echipa pentru care a evoluat între 2019 și 2021. Dinamo Sassari este destinația componentului naționalei Croației care obținea locul cinci la JO din 2016.

DJ Stephens, cel mai bun marcator al ucrainenilor în disputa cu U-BT Cluj, nu și-a găsit încă un angajament și și-a exprimat dezamăgirea pe Twitter.

DJ Kennedy și Sean Evans sunt ceilalți doi stranieri din lotul lui Prometey care sunt la acest moment liberi de contract.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!