Stiri Cupa României Feminin

Miroslav Popov: "Am luptat de la început până la final şi am câştigat un meci mare"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.01.2014

CSU Alba Iulia a administrat campioanei României en-titre prima înfrângere din sezonul 2013-2014. Ardelencele s-au impus cu scorul 77-72, într-un meci disputat în manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României.

La finalul jocului, antrenorul lui Alba Iulia, sârbul Miroslav Popov a declarat:

“A fost un meci extrem de dificil disputat între două echipe foarte bune, însă după sferturi doar una dintre acestea va merge mai departe. Am avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti această partidă din cauza sărbătorilor, şi chiar dacă nu poţi face miracole într-un timp atât de scurt noi am reuşit o victorie extrem de frumoasă. Sunt foarte bucuros de fetele mele care au arătat că putem trece de puternica formaţie din Arad. Plus că de partea noastră am avut o sală întreagă şi galeria care au avut un cuvânt de spus în victoria de astăzi. Avem un rezultat mic după prima manşă, dar vom încerca să îl păstrăm la partida în retur şi să ne calificăm în semifinale. Este o diferenţă mică, însă cred că putem merge mai departe. Victoria de astăzi a fost una obţinută cu dificultate având în vedere că ne-au lipsit două jucătoare importante, dar mai important este că am obţinut prima victorie din storie în faţa Aradului, pe teren propriu. Am luptat de la început până la final şi am câştigat un meci mare” a declarat Miroslav Popov pentru ziarulunirea.ro

Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!