Stiri Cupa României Feminin

Miroslav Popov: "Aradul a fost mai bun din toate punctele de vedere"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
12.01.2014

CSU Alba Iulia a ratat calificarea în Final Four-ul Cupei României după ce a fost învinsă categoric de formația din Arad în returul sferturilor de finală. Scorul finalul al partidei a fost 72-52 pentru arădence.

La finalul jocului, antrenorul formației din Alba Iulia, Miroslav Popov ne-a declarat următoarele:

„Vreau să felicit echipa Aradului care a fost mai bună din toate punctele de vedere atât în atac, cât și în apărare unde au avut o energie extraordinară. Păcat că una dintre aceste două echipe a fost eliminată din competiție, este vina federației că nu a organizat tragerea la sorți cu cap de serie. Am jucat până acum 4 meciuri cu ei, iar la ora actuală, eu cred că Aradul este cea mai bună echipă din campionat.”

Cele două echipe se vor reîntâlni pe data de 28 ianuarie, tot la Arad, atunci când este programat returul din Liga Națională de baschet feminin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!