Stiri Cupa României Feminin

Miroslav Popov: "Suntem gata de Final Four"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
30.03.2013

În perioada 1-2 aprilie are loc la Alba Iulia, turneul final al Cupei României la baschet feminin. Gazdele for întâlni pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe în prima semifinală.

Antrenorul ardelencelor, Miroslav Popov crede că echipa sa poate să câștige Cupa României

“Suntem gata de Final Four, vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru meciul cu Sf. Gheorghe. Cred că trebuie să ne luăm revanșa după jocul din campionat. Ei au o echipă bună, foarte puternică, dar cred că, dacă ne vom concentra și vom juca așa cum ar trebui, vom învinge. În Cupa României, orice este posibil, dacă ajungem în finală, putem câștiga cupa, depinde doar de noi, pentru că va fi o presiune suplimentară pe echipă, iar în anumite momente acest lucru diminuează calitățile sportivelor în teren.” a declarat Miroslav Popov pentu sport.alba24.ro

Duelul ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia are loc luni, ora 18:00, pe DIGI Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!