Stiri Cupa României Feminin

Misiune imposibilă pentru Alexandria în returul Cupei României cu CSU Alba-Iulia, disputat la Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
29.09.2015

csualbaiulia_alexandria

CST BC Alexandria va avea o misiune aproape imposibilă în returul din primul tur al Cupei României cu CSU Alba-Iulia. În primul meci pe teren propriu alb-iuliencele s-au impus la o diferență de 38 de puncte, scor 85-47.

Va fi cea de-a șaptesprezecea întâlnire dintre cele două echipa, Alba-Iulia conducând duelul direct dintre cu 11-5, alb-iuliencele reușind să câștige ultimele patru partide. 

În sezonul precedent cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori. Alexandria a câștigat cele două întâlniri din sezonul regulat, scor 78-67 și 73-71, dar a pierdut semifinala Cupei României 2014/2015, scor 73-69. De asemenea, Alba Iulia a câștigat și cele două partide din prima rundă a playoff-ului, scor 74-50 și 60-59. 

Una dintre cele mai bune jucătoare din sezonul precedent ale Alexandriei, Adrienne Webb, evoluează acum pentru CSU și a fost cea mai bună marcatoare a primei partide, cu 20 de puncte. 

Returul din primul tur al Cupei României dintre CST BC Alexandria și CSU Alba-Iulia se va disputa miercuri, 29 septembrie, la Craiova, întrucât sala din Alexandria se află în renovare.

Sursa foto: Sorin Stanciu/facebook CSU Alba-Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!