Stiri Cupa României Feminin

Misiune relativ ușoară pentru Alexandria în dubla cu Satu Mare

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
08.01.2014

Cupa României

Sferturi de finală

Joi, ora 18:00

Vineri, ora 12:00

Sala Sporturilor Alexandria

  Fișa meciului  

În sferturile de finală alei Cupei României la baschet feminin, ediția 2013-2014, se vor întâlni în dubla manșă echipele CS Teleorman Alexandria, respectiv CSM Satu Mare. Ambele jocuri se vor disputa în sala sporturilor din județul Teleorman.

Favorită în acest duel este clar formația din Alexandria, valoarea și experiența fiind de partea gazdelor. Elevele antrenate de Mădălin Pipera nu ar trebui să întâmpine mari probleme în a obține biletele pentru Final Four-ul Cupei României din acest sezon competițional. Este a 20-a confruntare dintre Alexadria și Satu Mare de-a lungul anilor, sătmărencele conducând disputa cu 11 succese obținute.

Primul meci are loc joi (09.01), de la ora 18:00, iar a doua confruntare se dispută a 2-a zi începând cu ora 12:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!