Stiri Cupa României Feminin

Misiune ușoară pentru Satu Mare în Capitală

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
21.03.2013

LNBF

Vineri, 22 martie

ora 12:30

  Fișa meciului  

Vicecampioana României, CSM Satu Mare se deplasează la București pentru partida cu CS Rapid. Confruntarea ce face parte din etapa 29-a din Liga Națională de baschet feminin, va avea loc vineri, de la ora 12:30.

În confruntările directe dintre cele două echipe, sătmărencele au un categoric 9-0, iar confruntarea de vineri se anunță un galop de sănătate pentru echipa pregătită de Dan Fleșeriu.

Confruntarea dintre Rapid București și CSM Satu Mare va fi arbitrată de Dincă Alexandra și Dima Gabrie, iar observator a fost delegat Ungurian Cristian.

Foto: etargoviște.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!