Stiri Cupa României Feminin

Monika Brosovszky: "Am învățat din greșeli și sper să terminăm cu bine această calificare"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.01.2014

Sâmbătă, de la ora 21:00, Univ. Goldiș ICIM Arad dispută cel mai important meci din actualul sezon. Arădencele primesc vizita formației CSU Alba Iulia, partidă în care învingătoarea va accede în semifinalele Cupei României.

Înaintea acestui duel, Monika Brosovszky a vorbit despre această confruntare importantă.

“Din păcate am început puțin cu stângul primul meci, este unul eliminatoriu, deci să spunem că meciul acesta ține 8 reprize. Avantajul nostru de data aceasta este teren propriu, mă gândesc că am învățat din greșeli și eu sper să terminăm cu bine această calificare. În finala din sezonul trecut am revenit de la -18 puncte când nimeni nu ne mai dădea șanse, deci în baschet 5 puncte nu înseamnă nimic. Cine își va dori mai mult, cine va greși mai puțin în apărare va reuși să obțină victoria.”

Univ. Goldiș ICIM Arad vs CSU Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00, în direct la DIGI Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!