Stiri Cupa României Feminin

Monique Reid: „Meciul de la Galați va fi un test mai dificil pentru noi”

Valentin Todea

Valentin Todea
02.10.2015

Formația arădeană debutează în noua ediție de campionat pe terenul celor de la Phoenix Galați, sâmbătă, de la ora 18:30. Pentru a prefața această partidă, totalbaschet.ro a vorbit cu jucătoarea celor de la Univ. Goldiș ICIM Arad, Monique Reid:

„Atmosfera este foartă bună la echipă. Avem niște relații de joc foarte bune și jucăm grozav împreună. Meciul de la Galați va fi un test mai dificil pentru noi față de partidele din Cupa României. Faptul că ele nu au jucat încă un meci oficial cred că va fi un dezavantaj pentru acestea, deoarece noi am jucat deja și suntem pregătite. Dar totuși, ele ar putea fi mai odihnite. Noi vom fi gata de joc. Sunt mulțumită de prestațiile mele de până acum, dar sunt pregătită să îmi testez abilitățile împotriva unei echipe mai bune.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!