Stiri Cupa României Feminin

Monique Reid și Jasmine Gill, primele jucătoare plecate de la Univ. Goldiș ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
23.12.2015

Problemele financiare ale clubului arădean încep să-și spună cuvântul. Astfel, americancele Monique Reid și Jasmine Gill sunt sportivele care și-au găsit deja alte destinații.

Reid va evolua din luna ianuarie pentru formația bulgară Montana 2003, ocupanta locului 4 în acest moment în campionatul din țara vecină. În 13 meciuri evoluate în Liga Națională de Baschet Feminin, baschetbalista a reușit medii statistice de 18.5 puncte, 9.5 recuperări, 3.2 pase decisive și 1.8 intercepții, fiind de asemenea cea mai bună marcatoare a campionatului.

Gill va părăsi gruparea de pe malul Mureșului mai devreme, aceasta nemaifiind la dispoziția lui Jose Araujo pentru ultimul meci al acestui an. Jucătoarea s-a înțeles cu Niki Lefkadas, echipă ce se situează pe poziția a 3-a în prima ligă din Grecia. Jasmine a strâns medii de 7.3 puncte, 3.9 recuperări și 1.1 assisturi în 18:16 minute jucate în campionatul României în acest sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!