Stiri Cupa României Feminin

Morgan Green este noua jucătoare a celor de la Sepsi-SIC

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.07.2023

Morgan Green este noua jucătoare a celor de la Sepsi-SIC

Sepsi-SIC continuă conturarea lotului din stagiunea 2023/24. Campioana României a anunțat a doua nou-venită din această vară, după ce ieri a oficializat transferul lui Ellen Nystrom. Morgan Green, o baschetbalistă ce a fost aproape de a prinde un loc în WNBA în acest sezon, sosește la Sfântu Gheorghe.

Baschetbalista cu origini americane și jamaicane sosește în România după ce a evoluat în Ungaria în stagiunea anterioară, la ELTE BEAC, ocupanta locului opt în competiția internă. Ea avut o medie de 33 de minute pe meci, înregistrând medii de 17.1 puncte și 5.7 pase decisive.

În luna mai a acestui an, Morgan s-a aflat în lotul preliminar al celor de la New York Liberty, formația Sabrinei Ionescu, pentru sezonul 2023 din WNBA. Ea a evoluat chiar și în două meciuri de pre-sezon, împotriva Connecticut Sun și Las Vegas Aces. Jucătoarea de pozițiile 1-2 a prins 10 minute în fiecare duel.

În vârstă de 26 de ani, Green a mai jucat la o singură echipă pe lângă ELTE BEAC. Este vorba despre CD Zamarat, din campionatul Spaniei. În NCAA, ea a reprezentat echipele Universităților Michigan State, respectiv California Irvine.

La momentul de față, lotul lui Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe le mai conține pe Ellen Nystrom, Veatriki Akathiotou, Rebeca Lipovan, Bethy Mununga, Ștefania Cătinean, Daria Toma și Lana Mikes.

*foto: wbasket.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!