Stiri Cupa României Feminin

Mureșan:"Trebuie să demostrăm că ne-am revenit după accidentul de la Alexandria"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
25.01.2013

Vicecampioana României, CSM Satu Mare dispută sâmbătă o partidă importantă în economia clasării pe un loc pe podium la sfârșitul sezonului regulat. Sătmărencele vor întâlnii pe CSU Alba Iulia în derby-ul etapei a 19-a din LNBF.

Președintele grupării din Satu Mare, Florin Mureșan a declarat pentru Total Baschet că atuul echipei sale este omogenitatea.

„Este un meci important de campionat în care noi trebuie să demostrăm că ne-am revenit după accidentul de la Alexandria. Pornim cu un ușor avantaj având în vedere că jucăm acasă și mai ales după victoria din tur. Se anunță un duel greu pentru că ei au schimbat antrenorul, fetele lor vor vrea să arate care ce pot mai mult și asta o sa ne îngreunze puțin munca. Atuul nostru în acest meci cred că este omogenitatea în primul rând pentru că jucăm de mai mult timp în aceeași formulă și lotul pe care îl avem. Noi suntem vicecampioane și contează foarte mult pentru moralul lor și o spune valoarea fetelor noastre. Am încredere mare în fete, avem o echipă foarte bună” a declarat Florin Mureșan pentru site-ul nostru.

Un lucru interesat este faptul că Alba Iulia nu a câștigat nicio dată la Satu Mare în confrutările dintre cele două formații.

„Nu se pune problema pentru că istoria confruntărilor directe este una scurtă și nu se poate vorbi de un complex mai ales că nu sunt aceleași jucătoare. Nouă tot ni s-a spus și anul trecut că avem complex cu Arad și i-am bătut când a trebuit” ne-a mai declarat acesta.

În această iarnă s-a vorbit despre faptul că la echipa din Satu Mare sunt probleme financiare dar Mureșan a precizat că lucrurile s-au rezolvat acum la echipă.

„După cum se vede nu mai sunt probleme din moment ce toate jucătoarele s-au întors. Au fost probleme la sfârșitul de an dar acum nu mai este nicio problemă”

Partida CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia va avea loc sâmbătă de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!