Stiri Cupa României Feminin

Natasa Ivancevic a avut evoluții bune la primele meciuri pentru Sf. Gheorghe

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.01.2014

În ultimul duel din sferturile de finală ale Cupei României, Sepsi SIC Sf. Gheorghe a reușit să elimine formația BCM Danzio Timișoara.

În aceste două partide a debutat și noua achiziți a formației din județul Covasna. Natasa Ivancevic, sârboaica în vârstă de 32 ani ce evoluează pe poziția 4-5 a avut evoluții destul de bune la primele meciuri în tricoul alb-verde.

Dacă în partida tur, aceasta a reușit să adune doar 5 puncte, 2 recuperări și 2 assisturi, în jocul retur, Ivancevic a a fost una dintre principalele marcatoare a echipei antrenate de Zoran Mikes. Ea a totalizat 16 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive cu 3 mingi câștigate, dar și 4 pierdute pentru un indice al eficienței de 19 unițăți.

La turneul final al Cupei României s-au mai calificat Univ. Goldiș ICIM Arad, CSM Târgoviște și Teleorman Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!