Stiri Cupa României Feminin

Nebojsa Vidic: „Este clar că noi am frânat brusc, rămânând fără benzină”

Nebojsa Vidic: „Este clar că noi am frânat brusc, rămânând fără benzină”

FC Argeș Basketball a fost învinsă de U-BT Cluj-Napoca miercuri, 20 martie, pe teren propriu, cu scorul de 78 la 63. Meciul a contat pentru etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, până la finalul sezonului regulat rămânând încă trei runde.

Nebojsa Vidic, tehnicianul piteștenilor, a vorbit despre înfrângerea suferită în Pitești Arena, despre ce s-a întâmplat în actul decisiv, câștigat cu 30 la 4 de campioana en-titre, și despre publicul argeșean:

„E un mix de sentimente, cum probabil fiecare persoană prezentă la acest meci l-a simțit. Nu îmi aduc aminte când am văzut asta ultima dată și, cu siguranță, nu am asistat până acum, în calitate de antrenor, să văd o echipă care să cedeze ultimul sfert cu scorul de 30-4. Am avut pe teren, pe de o parte, o echipă cu 26 posesii pierdute și, alta, cu 20 intercepții reușite. Este clar că noi am frânat brusc, rămânând fără benzină. Totuși, eu privesc lucrurile din perspective diferite. În primul meci disputat în fața Clujului am fost la egalitate doar un sfert. Aseară, am avut parte de trei sferturi foarte bune de baschet și vom crește prin asta. Ce s-a întâmplat în ultimul, vom analiza și vom rezolva. Unul dintre motive este, cu siguranță, calitatea Clujului, o echipă extrem de atletică. Aș adăuga aici că ei au fost lăsați să joace așa cum au vrut.

Ne cerem scuze, dar acum trebuie să uităm acest meci. Vom întâlni alte provocări dificile și trebuie să luptăm pentru locul din clasament. Am avut o atmosferă foarte frumoasă la Pitești Arena. Cred că felicitările de la echipa Clujului spun multe despre fanii noștri, care au făcut un lucru, pe care, sincer, mi-e greu să cred că îl pot vedea în țara mea. Încă o dată, mulțumesc, Pitești. Noi continuăm să luptăm și totul va fi bine”, a spus antrenorul sârb, potrivit paginilor oficiale ale alb-violeților.

Pentru FC Argeș Basketball urmează o deplasare în Capitală, pe terenul lui CS Dinamo București.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Declarația corecta
    O analiza buna si care tine cont de faptul ca ne aflam într-o faza intermediară pe drumul spre play-off. Vom progresa si vom pune probleme Clujului si la meciul viitor, daca ne întâlnim pe final de sezon.

    cu 1 lună în urmă (21.03.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!