Stiri Cupa României Feminin

Nebojsa Vidic: „Nu mă aștept la o misiune ușoară"

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.10.2023

Nebojsa Vidic: „Nu mă aștept la o misiune ușoară"

FC Argeș Basketball țintește a treia victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin. Piteștenii primesc vizita celor de la CS Vâlcea 1924 într-un joc programat miercuri, 11 octombrie, de la ora 19:00.

Alb-violeții sunt una dintre cele trei echipe neînvinse din Conferința B în debutul campionatului, înaintea meciului cu Vâlcea. Iată ce a declarat Nebojsa Vidic înaintea disputei cu Lupii Negri:

Nu cred în ideea că dacă Vâlcea nu a câștigat un meci în acest sezon va fi o echipă accesibilă pentru noi. De altfel, ei au jucat o singură dată în campionat. Îi cunoaștem, am jucat împotriva lor un meci amical, cu două reprize de prelungiri. Formează una dintre cele mai atletice echipe din ligă. Dacă nu controlezi acest aspect, ca adversar, vei avea de suferit. Față de partida amicală, au mai adus un jucător nou, ce se pliază perfect din acest punct de vedere. Îl cunosc foarte bine din trecut. 

Nu mă aștept la o misiune ușoară, dar cred că am avut destul timp pentru a pregăti meciul și un baschet bun pentru seara de miercuri.

Disputa dintre FC Argeș Basketball și CS Vâlcea 1924 are loc miercuri, 11 octombrie, de la ora 19:00 și poate fi urmărit în exclusivitate pe FRB TV. 

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!