Stiri Cupa României Feminin

Nebojsa Vidic și Nikola Jevtovic au prefațat seria cu Rapid București

Nebojsa Vidic și Nikola Jevtovic au prefațat seria cu Rapid București

FC Argeș Basketball se pregătește pentru o serie de playoff cu CS Rapid București pentru al doilea an consecutiv. Primul joc dintre cele două formații va avea loc în această seară, 10 aprilie, la București.

Nebojsa Vidic și Nikola Jevtovic au prefațat această serie pe paginile de social media ale piteștenilor. Antrenorul a vorbit după întâlnirea cu Rapid din ultima rundă a sezonului regulat, partidă pe care FC Argeș a pierdut-o cu 58-72 în Capitală:

„Luând în considerare faptul că pentru noi, practic, playoff-ul începea vineri, având în față aceeași echipă pe care o vom întâlni în primul tur, evoluția împotriva Rapidului este o dezamăgire pentru mine. Am întâlnit o formație ce a evoluat fără 2 jucători, putem spune și așa, având parte de contribuție din partea celor veniți de pe bancă. Rapidul este o echipă fizică, foarte bună, iar legat de noi, cu un joc atât de moale nu poți avea așteptări prea mari.

Voi încerca să îmi trezesc jucătorii și vom încerca, împreună, să facem unele ajustări. Rămâne de văzut ce se va întâmpla miercuri. Un lucru e cert, cine nu e pregătit din punct de vedere mental sau fizic nu va fi pe teren.”

„E important cum începem playoff-ul. Primul meci va spune multe despre noi”

Jevtovic a oferit o declarație amplă înaintea postsezonului și a făcut referire, printre altele, la maniera în care FC Argeș a încheiat faza secundă a campionatului:

„Dacă cineva, la începutul sezonului, ne-ar fi întrebat dacă dorim poziția a cincea înainte de playoff, cu toții am fi acceptat. Pe durata sezonului regulat am arătat că împreună putem juca un baschet de calitate și am avut susținere. Din păcate, am pierdut acel meci important cu Voluntari, deși am jucat bine, conducând mai bine de 39 minute. Ultimele 60 secunde ne-au costat și iată cum, după această înfrângere, ne-am pierdut șansa de a începe playoff-ul de pe poziția a treia. Eu am încredere în colegi, în staff-ul tehnic și în fani, că pot înțelege rezultatele noastre și sunt de părere că avem un sezon extrem de solid până acum, ținând cont de bugetele adversarilor. Desigur, există acel feeling de dezamăgire pentru faptul că nu am rămas pe poziția a treia, dar ținând cont de toate aspectele, cred că locul 5 este unul foarte bun.

Rapidul este o echipă solidă, deși poate că nu a arătat acest lucru în ultima lună. Cred că se vor întâlni două echipe apropiate valoric, într-o serie interesantă. E important să ne întoarcem de la București cu cel puțin o victorie pentru a juca, acasă, având totul în mâinile noastre. Cred că putem învinge acolo, iar dacă nu pot promite că rezultatul va fi de partea noastră, ei având avantajul terenului propriu, promit că vom lupta și vom da tot ce avem mai bun.

E important cum începem playoff-ul. Primul meci va spune multe despre noi. E greu, dar pentru a ne recăpăta încrederea avem nevoie de victorie. Orice moment bun te ajută din punct de vedere al moralului. Îmi doresc ca fanii piteșteni să fie alături de această echipă pentru că acum are nevoie de suținere mai mult ca niciodată. Știu că e ușor să oferi asta atunci când favoriții câștigă. Noi am pierdut ultimele meciuri și o spun sincer, avem nevoie de ei. Sper să ne întoarcem acasă cu cel puțin un succes și să jucăm la Pitești cu sala plină. Avem suporteri minunați și le-aș oferi un exemplu de urmat. Susținătorii din țara mea, a echipelor de Euroligă, Partizan și Steaua Roșie, rămân în sală și cântă, după al 10-lea meci pierdut de echipa favorită. Asta arată devotament și noi avem nevoie de energia vulturilor piteșteni.”

Rapid București și-a asigurat avantajul terenului propriu în aceste confruntări cu FC Argeș, după ce a avut de partea sa rezultatele directe în sezonul regulat.

Primul meci al seriei va avea loc în această seară, 10 aprilie, de la ora 19.00 în direct pe Digisport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!