Stiri Cupa României Feminin

Nebojsa Vidic: „Sper ca jucătorii mei să aibă decizii mai bune pe durata confruntării”

Nebojsa Vidic: „Sper ca jucătorii mei să aibă decizii mai bune pe durata confruntării”

FC Argeș Basketball joacă în această seară, 14 octombrie, la Oradea în fața vicecampioanei României, meciul făcând parte din programul etapei a patra în Liga Națională de Baschet Masculin. Jocul din Oradea Arena va fi transmis pe Digisport, respectiv Prima Sport.

Înaintea duelului cu „Leii Roșii”, Nebojsa Vidic a vorbit pentru paginile de social media ale lui FC Argeș și a scos în evidență îndeplinirea planului pentru primele trei etape:

„Meciul cu Vâlcea a fost unul în care echipa a câștigat, dar antrenorul nu a fost fericit. Puteam avea un joc de pase mult mai bun, se puteau găsi soluții mai rapide de a găsi jucători liberi pentru opțiuni favorabile de a marca. E ceea ce ne-a lipsit. Poate că motivul a fost acela că nu mai evoluasem de câteva zile bune și că ne pierdusem ritmul, dar pentru mine nu este o scuză.

Am avut în plan să câștigăm primele trei meciuri de campionat și mă bucur că am realizat asta. Despre planul următor voi vorbi mai târziu. Clar este că sâmbătă jucăm împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din România. Deși nu parcurge cea mai solidă perioadă din punct de vedere al rezultatelor, Oradea rămâne una dintre forțele campionatului.

Nu avem mult timp la dispoziție pentru a pregăti meciul. Sper ca jucătorii mei să aibă decizii mai bune pe durata confruntării. Obiectivul nostru este acela de a juca mai bine decât am făcut-o miercuri.”

Alb-violeții fac parte din grupul echipelor neînvinse în cele trei runde scurse din campionat și au 3-0 bilanț în Conferința B, iar CSM Oradea stă înaintea acestui duel cu 1-1.

Meciul de la Oradea va începe în această seară (14.10) la ora 19.30 și va fi în direct pe Digisport 4, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!